Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΑλαλούμ με την παραίτηση της Αλεξοπούλου στην Ελληνική Λύση: Το μετάνιωσε και...

Αλαλούμ με την παραίτηση της Αλεξοπούλου στην Ελληνική Λύση: Το μετάνιωσε και θέλει να επιστρέψει

Μύλος με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού του κόμματος Βελόπουλου, της Ελληνικής Λύσης, Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

Λίγη μόνο ώρα μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα Βελόπουλου και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, η κα Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε… να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της!

Εκπληκτος ο πρόεδρος της Βουλής της απάντησε ότι αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και «δεν γίνονται». Τότε η κα Αλεξοπούλου τον ενημέρωσε ότι θα κάνει δήλωση η ίδια με την οποία θα ανακοινώνει ότι… επιστρέφει στην Ελληνική Λύση.
Με τον κ. Τασούλα επικοινώνησε και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος ζητώντας την ακύρωση της επιστολής. Ο κ. Τασούλας εξήγησε ότι από τη στιγμή που έχει σταλεί η επιστολή δεν δύναται να ακυρωθεί, αλλά ως ανεξάρτητη βουλευτής μπορεί να στείλει νέα επιστολή ή δήλωση που να ανακοινώνει ότι επαναπροσχωρεί.

Ενδεικτικό του μπάχαλου που επικρατούσε ήταν ότι από το πολιτικό γραφείο της κας Αλεξοπούλου δήλωναν άγνοια για την εξέλιξη της επιστροφής της στην Ελληνική Λύση.

Επίσης, ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλοςόταν οι δημοσιογράφοι του έστειλαν sms για την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού του, δήλωνε άγνοια. «Κάνω εκπομπή, από εσάς το μαθαίνω» έλεγε.

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου είναι μία από τις τρεις γυναίκες που εκλέχθηκαν βουλευτές τον Ιούλιο του 2019 με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η βουλευτής αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

«Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Ελληνικής Λύσης” και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom