Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΑίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης...

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης απελευθερώθηκε μετά από 70 ημέρες. Ο πατέρας του περιγράφει στο newsit.gr, όλα όσα συνέβησαν…

«Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση τον επιχειρηματία που για 70 ημέρες τον κρατούσαν φυλακισμένο οι απαγωγείς του. Ο 40χρονος άνδρας που φέρεται να απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων ύψους 800.000 ευρώ επέστεψε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήγες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Συνοδευόμενος από την αδερφή του βρίσκεται αυτή τη στιγμή απέναντι από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και τους περιγράφει καρε – καρέ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατούνταν για περισσότερο από δύο μήνες.

«Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε» λέει στο newsit.gr o πατέρας του επιχειρηματία και συνεχίζοντας προσθέτει: «Ήρθαμε αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρισει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα».

Υπενθυμίζεται ότι οι προσπάθειες απελευθέρωσής του είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, με τους απαγωγείς να ζητούν αρχικά λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιχειρηματία. Όταν η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση δεν μπορούσε να συγκεντρώσει όλο το ποσό, οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους στο 1,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο 1 εκατ. ευρώ. Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του επιχειρηματία, Στράτος Κυπαρίσσης, στο newsit.gr…

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom