Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτηΑγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό Καμισιανών, του Δήμου Πλατανιά -Φώτο

Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό Καμισιανών, του Δήμου Πλατανιά -Φώτο

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, από τον τοπικό εφημέριο, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμου Πλατανιά , στα Καμισιανά Κολυμβαρίου .

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατανιά κ. Καπνισάκης Αντώνιος , ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλακωνάκης , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμισιανών κ. Χαράλαμπος Μανωλακάκης και ο επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας κ. Δημήτριος Ανθούσης

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι με συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Πλατανιά και της ΚΕΔΗΠ, εξασφαλίσθηκε η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα προϋπολογισμού 50.000,00€ για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του κτιρίου. Ταυτόχρονα ανακατασκευάστηκε και η αίθουσα του πρώην Νηπιαγωγείου, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, προκειμένου να αυξηθεί η δυναμικότητα σε φιλοξενούμενα παιδιά του σταθμού.

Η ολοκλήρωση του παραπάνω έργου, είναι σε συνέχεια προηγούμενου έργου διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου, ενώ με την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και παιχνιδιών, ο Παιδικός Σταθμός είναι πλήρως αναβαθμισμένος και αποτελεί ένα κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή Κολυμβαρίου.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom