Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΑπόψειςΑγαπητά μου παιδιά, ...όλη η ζωή είναι μπροστά σας!

Αγαπητά μου παιδιά, …όλη η ζωή είναι μπροστά σας!

Του Θεόδωρου Μπαρή*
Αγαπητά μου παιδιά,
Μια αδιάκοπη και επίπονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της. Είναι η στιγμή της ανταμοιβής των κόπων σας και των προσωπικών σας κατακτήσεων. Σας αξίζουν θερμά

συγχαρητήρια όχι μόνο γιατί πετύχατε τον στόχο σας, αλλά πρωτίστως γιατί με την υπομονή και την προσήλωσή σας δώσατε σε όλους μας ένα μάθημα ωριμότητας και συνέπειας.
Πλέον διανοίγονται νέοι ορίζοντες στη ζωή σας που με οδηγό τη γνώση και τις πολύτιμες εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε κάθε πρόκληση σε ευκαιρία.
Όλη η ζωή είναι μπροστά σας! Χαρείτε την με ασφάλεια και βαθιά ριζωμένα στις καρδιές σας την αγάπη και τον σεβασμό που εισπράξατε από τους δικούς σας ανθρώπους, οι οποίοι θα παραμείνουν με πίστη δίπλα σας.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους εσάς που μπορεί να μην κατακτήσατε τον στόχο σας αυτήν τη φορά, όμως σας θυμίζω ότι υπάρχουν πάντα επιλογές για σταδιοδρομία σε πολλά επίπεδα εκπαίδευσης.
Συγχαρητήρια, αξίζουν και στους γονεί σας που στάθηκαν δίπλα σας και τώρα σας καμαρώνουν για την επιτυχία και την προσπάθειά σας.
Τέλος, απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς σας, θέλω να τους συγχαρώ για τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που αποτυπώθηκε στο μεγάλο ποσοστό των επιτυχιών στην περιοχή μας για ακόμη μια χρονιά.
Μπράβο σε όλους!
*Ο Θεόδωρος Μπαρής είναι εκπαιδευτικός και Δήμαρχος Ερυμάνθου.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom