Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτηΑγαπίου: Η Κρήτη μπορεί και πρέπει να αποτελεί το παράδειγμα - Η...

Αγαπίου: Η Κρήτη μπορεί και πρέπει να αποτελεί το παράδειγμα – Η μεγαλύτερη ασπίδα μας είναι ο εμβολιασμός (Πίνακας εμβολιασμών)

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποδιοικητής της ΔΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, απευθύνει έκκληση προς άπαντες για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγαπίου έγραψε:

Η Κρήτη μπορεί και πρέπει να αποτελεί το παράδειγμα!
▪︎Όπως ανέφερε από το βήμα της βουλής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ” Η Κρήτη κατάφερε και κάλυψε το χαμένο έδαφος ” .
▪︎ Οι εργαζόμενοι στην ΥΠΕ Κρήτης, στα Νοσοκομεία και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους,τόσο στην αντιμετώπιση της πανδημίας,όσο και στην εμβολιαστική κάλυψη των πολιτών.
▪︎Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσους συμμετέχουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια,για την διασφάλιση της Υγείας μας και την ανάκτηση της κανονικότητας.
▪︎Κατά την προσεχή περίοδο γρίπης 2021-2022 ο ιός της γρίπης θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τον ιό SARS-COV-2, που προκαλεί τη νόσο από κορωνοϊό (COVID-19).
▪︎Αυτή η ιδιαίτερη συγκυρία απαιτεί και την πλήρη εφαρμογή του αντιγριπικού εμβολιασμού την προσεχή περίοδο.
▪︎Το αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να χορηγηθεί ακόμα και την ίδια ημέρα με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού,αλλά σε διαφορετικά ανατομικά σημεία, όπως και οποιαδήποτε άλλη μέρα πριν και μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
▪︎Η μεγαλύτερη ασπίδα μας είναι ο εμβολιασμός έναντι του SARS-COV-2 και με αναμνηστικές δόσεις όπου προβλέπεται,όσο και έναντι του ιου της γρίπης.
▪︎Ο Εμβολιασμός είναι υπέρτατη ένδειξη ευθύνης της προστασίας της Ζωής μας και όλων όσων αγαπάμε.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom