Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτά είναι τα 280 νέα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες για την Ελληνική Αστυνομία...

Αυτά είναι τα 280 νέα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες για την Ελληνική Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ενίσχυση για το απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, με 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκ. ευρώ.

Η παραλαβή των τελευταίας γενιάς οχημάτων έγινε στη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι 80 περιπολικά θα οδηγηθούν στον Έβρο για την ασφάλεια των πολιτών στα σύνορα και 95 μοτοσικλέτες θα τεθούν στις υπηρεσίες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Σήμερα έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά για την ασφάλεια των πολιτών, παραλαμβάνοντας 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Τα 80 περιπολικά κατευθύνονται στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνέχεια των 100 πρόσθετων περιπολιών που έχουν ξεκινήσει ήδη», δήλωσε σχετικά ο υπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ανάμεσα στα οχήματα πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν κάποια μοντέλα της Peugeot, όπως το μικρό SUV –και Ελληνικό Car of the Year–  2008, και το μικρομεσαίο hatchback 308.

Το δύσκολο έργο της ΕΛΑΣ θα ενισχύσουν τα σκληροτράχηλα pick-up Nissan Navara, αλλά και τα Mazda 3 (sedan), όπως και το Mazda CX-30.

Καθοριστική αναμένεται να είναι και η συμβολή των μοτοσικλετών που φέρουν την υπογραφή της Suzuki.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, χαιρέτισε την παραλαβή των 280 οχημάτων και μέσω δημοσίευσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

newsauto.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom