Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΤι είπαν Περιφερειάρχης και Μαρκογιαννάκης στον Κονταξάκη

Τι είπαν Περιφερειάρχης και Μαρκογιαννάκης στον Κονταξάκη

Όλοι είχαν να πουν για τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Κονταξάκη, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε (δείτε εδώ).

Πριν ξεκινήσει το προγραμματισμένο περιφερειακό συμβούλιο στο Ηράκλειο (δείτε εδώ και εδώ), το “χορό” των ευχών στον Γιώργο Κονταξάκη, άνοιξε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος ευχήθηκε “υγεία” στον συνάδελφό του, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του που είναι καλά!

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Κονταξάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στο σώμα, ευχαρίστησε άπαντες που στάθηκαν κοντά του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Μάλιστα τόνισε πως “το βασικότερο είναι να έχουμε υγεία, για να μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα”.

Αμέσως τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζοντας τη χαρά του που “ο φίλος και συνάδελφος Γιώργος είναι κοντά μας”, για να συνεχίσει λέγοντας “ας μείνουμε σε αυτό που είπε ο Γιώργος, να έχουμε όλοι υγεία που είναι το σημαντικότερο και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα”.

Την ευχαρίστησή του που είναι καλά στην υγεία του ο κ. Κονταξάκης, εξέφρασε και ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης λέγοντας “χαίρομαι που ο συνάδελφος και μέλος της ομάδας μας Γιώργος Κονταξάκης είναι καλά ξεπερνώντας αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε”.

Ο κ. Κονταξάκης δέχθηκε ευχές από όλες τις παρατάξεις…και όπως καταλαβαίνετε, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που βρισκόταν ανάμεσα στους συναδέλφους του και στο πολιτικό του καθήκον.

Το Βήμα Κρήτης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του και πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ στον κ. Κονταξάκη!

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom