Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣυγκίνησε ο Κονταξάκης με το μήνυμά του μετά την περιπέτεια υγείας του...

Συγκίνησε ο Κονταξάκης με το μήνυμά του μετά την περιπέτεια υγείας του – Βγήκε “Νικητής”

Με μια ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), o Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χανίων Γιώργος Κονταξάκης, κατάφερε να συγκινήσει -αλλά και να αφυπνίσει θα λέγαμε εμείς- άπαντες. Η ανάρτηση του κ. Κονταξάκη ουσιαστικά ήταν ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όσους του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και στους ανθρώπους του Νοσοκομείου Χανίων που ήταν εκεί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον βοηθήσουν.

Ιδιαίτερα συγκινητική ωστόσο, υπήρξε η αναφορά του στη γυναίκα του Λία και τα τρία τους παιδιά.

Εδώ η ανάρτηση:

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Νικήσαμε!!!

Φίλες και φίλοι,

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορούσε την υγεία μου. Νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο Χανίων για 18 ημέρες, λόγω ενός θρόμβου που παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή…αλλά δεν τα κατάφερε!

Πέσαμε, Παλέψαμε, αλλά Σηκωθήκαμε ξανά και τέλος Νικήσαμε!

Ο λόγος που σήμερα επέλεξα να σας γράψω και να απευθυνθώ σε όλους σας είναι το γεγονός ότι αυτές οι μέρες, τα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχθηκα από εσάς ήταν συγκινητικά και αυτά που μου έδιναν τη δύναμη που χρειαζόμουν για να αντέξω… Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου τόσους πολλούς φίλους που σε σκέφτονται και σε αγαπούν!

Μέσα από αυτό το βήμα λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου και να ευχηθώ, σε όλες και όλους, το πολυτιμότερο αγαθό: ΥΓΕΙΑ!!!

Για τους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν στο νοσοκομείο, τι μπορώ να πω; Ότι και να πω θα είναι λίγο. Οι Άνθρωποι αυτοί, πραγματικά ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ και χρειάζονται την ηθική στήριξη όλων μας…γιατί την αξίζουν!!! Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά για να μας κρατάνε υγιείς! “Κερδίζουν με το σπαθί τους”, τη μάσκα τους, τις γνώσεις τους και την ανθρωπιά τους, το σεβασμό, την εκτίμηση και τη στήριξή μας!Ιδιαίτερα δε, στον κ. Μπέα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει κάνει ήδη! Γιώργο keep going!!!

ΥΓ: Λία, Γιώργο, Νίκο, Πάρη είμαστε πάλι μαζί, όλοι καλά…στο σπίτι μας!!!”

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom