Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Ποιοι είμαστε

Το Βήμα Κρήτης είναι ειδησεογραφικό portal, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει βασική πηγή για την πλήρη, πολυεπίπεδη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Εδρεύει στην Κρήτη. “Καρδιά” του Βήματος είναι οι Άνθρωποί του. Έτσι, μια ομάδα επιστημόνων, δημοσιογράφων, τεχνικών κλπ εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: info@vimakritis.gr

Ηλίας Κυριακόπουλος

Πολιτικός Επιστήμονας

Ο Ηλίας Κυριακόπουλος είναι πολιτικός επιστήμονας με ειδίκευση στην πολιτική φιλοσοφία, και επικοινωνία. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά portals.

Ανδρέας Κυριακόπουλος

Δημοσιογράφος

O Ανδρέας Κυριακόπουλος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου .

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου

Δημοσιογράφος

Η Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου είναι δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία σε ειδησεογραφικά portals και εφημερίδες. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Βίκυ Μαυρομάτη

Δημοσιογράφος

Η Βίκυ Μαυρομάτη είναι δημοσιογράφος. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων ενώ έχει εργαστεί και σε ειδησεογραφικά portals.

Συνεργασίες

Κίμωνας Αποστολόπουλος

Επιχειρηματίας

Ο Κίμωνας Αποστολόπουλος είναι πρώην Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΤΒΑ, επιχειρηματίας και ενεργός Μαραθωνοδρόμος.

Ευθύμης Λεκάκης

Ιστορικός ερευνητής, Νομικός, Οικονομολόγος

Ο Ευθύμης Λεκάκης είναι ιστορικός ερευνητής, νομικός και οικονομολόγος.